Operationeel Manager (Hulst)

Standplaats: Hulst

  • Aantal uren: 40
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling Operations. Je bent de tussenschakel tussen de Operationeel Directeur en de afdelingshoofden Productie en Logistiek. Je bent continu op zoek naar de meest efficiënte manier van plannen en produceren. Je brengt de verbetermogelijkheden binnen het proces in kaart, maakt verbetervoorstellen en implementeert deze. Je kunt goed samenwerken en draagvlak creëren en je kunt alle afdelingen met elkaar verbinden. Je zult door je brede, overkoepelende betrokkenheid vanuit alle processen een waardevolle inhoudelijke bijdrage leveren aan ons gehele bedrijfsproces.

Functie-eisen

Jouw profiel

HBO diploma (bouw / techniek), HBO/WO werk- en denkniveau;
Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
Je bent ervaren in het doorvoeren van verbetertrajecten (Lean / Six Sigma);
Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur bouw;
Sterke persoonlijkheid, je laat je niet gemakkelijk uit het veld slaan;
Je hebt uitstekende contactuele en sociale vaardigheden;
Je bent ambitieus, geen 9 tot 5 mentaliteit, hands-on;
Analytisch sterk en resultaatgericht;
Je woont op een bereisbare afstand van Hulst, of bent bereid te verhuizen naar die regio.

Arbeidsvoorwaarden

Aanbod

Linex is een snel groeiende organisatie, waarbinnen iedereen meewerkt aan deze groei. Door het enthousiaste team medewerkers heerst er een prettige werksfeer. Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling zijn zeker aanwezig. Zij bieden een passend salaris en een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO voor de Timmerindustrie. Recruitment4Zeeland verzorgt de werving en selectie, je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever Linex.

Onze klant

Linex is de specialist in kant-en-klare daken, dakkapellen, topgevels, houtskelet bouwwanden en dakramen, gevestigd in Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) en actief sinds 1990. Zij realiseren totaaloplossingen voor hun opdrachtgevers, waardoor het werk op de bouwplaats aanmerkelijk gemakkelijker en overzichtelijker wordt. Zij zorgen voor een goed geplande werkvoorbereiding in overleg met aannemer, architect, opdrachtgever en bewaken proactief het teken- en productietraject. Linex heeft dé oplossing voor ieder project waar een hellend dak of plat dak op komt, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat.

Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Hans Francke, 06-11384122 of via mail: hans@r4z.nl.

Solliciteren

Denk jij de ideale kandidaat te zijn voor deze functie? Dan ontvangen wij graag per mail jouw cv, een korte motivatie en een indicatie van jouw gewenste salaris.

Dit kan ook via deze link: http://recruitment4zeeland.nl/vacatures/vacatures-algemeen/i/105/operationeel-manager-hulst


Vacaturenummer 230379

Recruitment4Zeeland

t.a.v. Hans Francke
Hamerstedestraat 35
4485av Kats