Medewerker personeelszaken

Standplaats: Goes

  • Aantal uren: 24
  • Opleidingsniveau: HBO

Functieomschrijving

Medewerker personeelszaken l Goes l 24-40 uur per week l Tijdelijk met mogelijkheid op verlening l HBO

De job
Jij komt te werken binnen een bestuursbureau van een onderwijsinstelling voor basisonderwijs. Als medewerker personeelszaken verleen jij ondersteuning m.b.t. de uitvoering van het personeelsbeleid- en beheer. Jij bent verantwoordelijk voor de administratieve en beleid- en bedrijfsvoering ondersteunende werkzaamheden. Hierbij ga je o.a. gegevens inventariseren en verzamelen op het gebied van personeelsbeheer. Daarnaast zal je gegevens verwerken in bestanden en overzichten. Jij draagt zorg voor de opbouw van het personeelsdossier en verricht organisatorische en procedurele werkzaamheden.

Het bedrijf
Dit bedrijf is een professionele organisatie voor primair onderwijs, waarbij de belangen van kinderen, ouders en medewerkers centraal staan. Verschillende basisscholen maken deel uit van dit bedrijf en verzorgen kwalitatief hoogwaardig, passend onderwijs vanuit de eigen, school gebonden identiteit en met respect voor de identiteit van andere scholen.

Functie-eisen

Wanneer ben ik de ideale kandidaat?
Een succesvolle medewerker personeelszaken is proactief en flexibel ingesteld. Voor deze job is het dan ook belangrijk dat jij zorgvuldig en accuraat te werk gaat. Daarnaast beschik jij over communicatieve vaardigheden en kan jij zowel zelfstandig als in teamverband goed tot je recht komen. Bij voorkeur heb jij al ervaring met personeelsadministratie en/of werkzaamheden in HRM/personeelszaken. Verder heb jij kennis en ervaring met pakket personeels-en salarisadministratie, bij voorkeur AFAS. Affiniteit met onderwijs en/of ervaring in onderwijs is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wat brengt deze baan jou?
Een veelzijdige, afwisselende baan binnen een professionele organisatie, waarbinnen kwaliteit en innovatie voorop staat. Een functie voor 24-40 uur per week, dus uitstekend om jezelf te ontwikkelen. Het betreft een periode voor de duur van 3 maanden met onmiddellijke ingang. Er is een mogelijkheid tot verlening. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct via onze website, dan komt jouw sollicitatie het snelst bij ons terecht. Heb je eerst nog wat korte vragen, neem dan direct contact met mij op via telefoonnummer 0118-680050


Vacaturenummer 238616

Randstad Midden Zeeland

t.a.v. Bob Dalmeijer
Park Veldzigt 31
4336 DR MIDDELBURG