Zondag 31 december

Storytrail stadswandeling Middelburg

VVV Zeeland

Theatergezelschap Stadsavonturen komt dit najaar weer naar Middelburg met de Storytrail stadswandeling. Op zondagmiddag 10 december en 31 december neemt verhalenverteller Johannes u mee naar de diepe donkere stadshistorie. Dwalend door straten en stegen kunt u genieten van de mooiste stadsverhalen.

De Storytrail stadswandeling Middelburg is een historische rondleiding en vertelvoorstelling in één. De verteller brengt een aanstekelijke mix van vrolijke, spannende en soms bloedstollende sagen en legenden. De oude binnenstad is het decor waarin een wereld van list, bedrog, geluk en heldenmoed voor u open gaat. Wandel mee en zie Middelburg door de ogen van graven, ontdekkingsreizigers, schippers en waterdragers. Een gezellig en spannend avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 10 december en 31 december om 14.00 uur op de Markt voor de Drukkerij.
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7BS7312 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Liever op een ander moment in de geschiedenis van Middelburg duiken? Kijk op www.storytrail.nl voor de mogelijkheden.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Zondag 31 dec 14:00 - 15:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.