Woensdag 6 december

lezing Stichting I.S.I.S.

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Blavatskyhouseover ‘Onze spirituele geschiedenis en toekomst’
Wie heeft ons gemaakt en wat bepaalde de ontwikkeling tot de mens die wij nu zijn? Overheersen wij de aarde dankzij ons aanpassingsvermogen? Of is er sprake van toeval? Het zijn vragen die denkende mensen zich altijd hebben gesteld. Na de scheppingsverhalen uit religies en de evolutieleer van Darwin zijn wij nu op zoek naar een intelligent bouwplan achter het ontstaan van leven. Heb je deze verhalen en verklaringen nodig voor een ‘eigen’ universele visie op het bestaan van alles? Geldt het recht van de sterkste of de kracht van de samenwerking? Zijn onze spirituele geschiedenis en toekomst op dit moment anders dan 5000 jaar geleden of 5000 jaar na vandaag?

Neem plaats aan de tekentafel van je leven en bezoek de lezing over ‘Onze spirituele geschiedenis en toekomst’ op woensdag 6 december 2017.

De lezingen worden maandelijks gehouden inde Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk7 in Middelburg. Let op: nieuwe aanvangstijd! Ze beginnen om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrijen er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (0118) 643908 / 06 27234368.De lezingen zijn ook via de Audio-Video-serviceverkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • Woensdag 6 dec 19:30 - 22:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.