Elke woensdag vanaf 7 maart

lezing Stichting I.S.I.S.

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Blavatskyhouse over ‘Universeel mens en toch jezelf zijn’
Een van de belangrijkste levensvragen is: ‘Wie ben ik?’ Beantwoord je deze vraag onzelfzuchtig dan leef je vanuit mededogen. Je beseft de innerlijke eenheid en verbondenheid van alle mensen. Grenzen bestaan niet. Maak je de tegenovergestelde keuze dan laat je het antwoord bepalen door materiële welvaart, aanzien en een succesvolle loopbaan. Hoe behoud je in dat geval wat je hebt en wie ben je als je alles verliest? Het levert een leven vol stress en angst op. Hoe leef je als mens zonder angst voor verlies van bezit en aanzien? Hoe beantwoord je de vraag ‘Wie ben ik?’ Hoe moedig moet je zijn om zo te durven leven?

Je hebt niets te verliezen. Bezoek daarom de lezing over ‘Universeel mens en toch jezelf zijn’ op woensdag 7 maart 2018.

De lezingen worden maandelijks gehouden inde Zeeuwse Bibliotheek, Kousteensedijk7 in Middelburg. Ze beginnen om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrijen er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (0118) 643908 / 06 27234368.De lezingen zijn ook via de Audio-Video-serviceverkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.

Praktische info

Delen via

Aanvangstijden

  • 7 mrt t/m 7 mrt:
    • Woensdag 19:30 - 22:30

Ben je van mening dat een uitje niet aan onze regels voldoet, of ongepast is? Mail de webmaster. Evenementen worden zonder tussenkomst van de redactie geplaatst. Zeelandnet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze berichten.