Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Man (24) dringt woning binnen door ruit te vernielen in Wolphaartsdijk

Man (24) dringt woning binnen door ruit te vernielen in Wolphaartsdijk

WOLPHAARTSDIJK - Een man is in de vroege ochtend van zaterdag 21 september een woning aan de Burgemeester Hackstraat binnengedrongen. Hij had een ruit ingeslagen. De 24-jarige man is aangehouden. 

Rond 05.45 uur werden de bewoners uit hun slaap opgeschrikt door glasgerinkel. Wanneer ze gaan kijken, blijkt er een man in hun woning te zijn binnengekomen. Hij had hiervoor een raam vernield. 

De bewoners weten de man naar buiten te krijgen. Zij hebben hem overgedragen aan de inmiddels gewaarschuwde agenten. De 24-jarige verdachte, waarvan de woonplaats nog onbekend is, is ingesloten voor verhoor. Zaterdag blijkt aan het begin van de middag dat de verdachte vannacht en vanochtend mogelijk op meer plekken vernielingen heeft aangericht. 

Meer uit Beveland

Stichting Lezen en Schrijven zet taalhelden in het zonnetje

GOES - Elk jaar zetten veel Zeeuwen de stap om beter te leren lezen, schrijven, rekenen of om te gaan met computers en smartphones. Stichting Lezen en Schrijven zoekt deze helden voor de landelijke Taalheldenprijs 2024. Iedereen in Zeeland kan tot en met woensdag (3 april) een taalheld nomineren. 

1 uur geleden
Zeeland vraagt nogmaals aandacht voor tandartstekort: 'De tijd dringt!'

GOES - De Provincie vraagt in een brief aan de overheid opnieuw aandacht voor het groeiend aantal tekort aan tandartsen in Zeeland. Deze brief volgt op een unaniem aangenomen motie door de Provinciale Staten. Ondanks herhaalde verzoeken van de Provincie om aandacht voor dit probleem, ontbreken tot nu toe concrete oplossingen. 

3 uur geleden
Voor gezellig paasfeest pakt Heinkenszand weer uit met Paasfestival

HEINKENSZAND - Winkelcentrum Heinkenszand houdt zaterdag en maandag, tweede paasdag, de derde editie van het Paasfestival.

5 uur geleden
Zonnige en winderige opening seizoen Oosterscheldekreeft

KORTGENE - Het nieuwe seizoen voor de Oosterscheldekreeft is donderdag feestelijk geopend. Burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland en kreeftenkoningin Margot Dubelaar uit Kortgene namen de eerste gevangen Oosterscheldekreeft in ontvangst.

6 uur geleden
Handbal in de lift op de Bevelanden

HEINKENSZAND - De handbalsport begint weer op te bloeien in de Bevelandse gemeenten en dat smaakt naar meer voor handbalvereniging GSC in Heinkenszand. Bij de club begint dinsdag (2 april) een nieuw jeugdelftal.

20 uur geleden
Buurtsuper in Borssele feestelijk geopend

BORSSELE - Borssele heeft eindelijk weer een eigen supermarkt. Meer dan een jaar heeft Coöperatie Dorpswelzijn Borssele hieraan gewerkt.

1 dag geleden
Nieuwe campagne om technici naar Zeeland te trekken gelanceerd

TERNEUZEN - Terwijl de krapte op de Zeeuwse arbeidsmarkt enigszins afkoelt, blijft het aantal openstaande vacatures voor technische beroepen groot. De Provincie Zeeland heeft daarom de handen ineengeslagen en start samen met Talent Service Zeeland en zes Zeeuwse bedrijven een campagne. Het doel van de campagne genaamd 'Break Out' is om technici uit binnen- en buitenland te verleiden om naar Zeeland te komen. Op donderdag 28 maart werd de campagne gelanceerd bij Dow in Terneuzen.

1 dag geleden