ZeelandNet

Zeeland Culinair

Gevonden recepten

Blader door 52 recepten , of verfijn uw selectie

  • Thaise groene curry

    Een pittige thaise groene curry met pandanrijst en kip.

  • Draadjesvlees op oma's wijze

    'slow food' op z'n best! Je zou denken dat draadjesvlees een enorm tijdrovend recept is, maar het is eigenlijk maar een kwartiertje werk. Mooi...

  • Vispastei met kabeljauw en katenspek

    Een heel simpel, maar erg smakelijk recept. Kinderen zijn er dol op!

  • Vlaamse stoverij

    Draadjesvlees, met een aparte twist door de toevoeging van appels en trappistenbier.

  • Pollo a la Marsala

    Een recept hoe je met een vrij eenvoudig ingrediënt als kip een gerecht met een sjieke uitstraling kunt maken. Zou zelfs kunnen als hoofdgerecht met kerst.

  • Gehakt-tagliatelle

    Even prima recept om even snel een lekker hoofdgerecht in elkaar te flansen.

  • Noedels met biefstuk en sinaasappel-gemberdressing

    Je zou in plaats van de biefstuk ook kreeftenstaartjes of rivierkreeftjes door de noedels kunnen doen. Door de biefstuk is het een zwaarder gerecht geworden....

  • Ossobuco

    Osso buco of ossobuco is een bekend italiaans (milanees) vleesgerecht. De basis van ossobuco zijn kalfsschenkels, dus niet al te goedkoop. De kalfschenkels...

  • Choucroute à alsacienne Zuurkool op Franse wijze

    Choucroute is frans voor zuurkool. Het franse element is de wijn waarin de zuurkool gestoofd wordt. In dit recept wordt een riesling gebruikt. Je kunt...

  • Gebraden rosbief

    Je kunt dit recept voor gebraden rosbief bijna altijd maken. Je snijdt de kruiden, braadt het rundvlees vijf minuten aan en de rest gebeurt in de oven. Je...

  • Orecchiette met ragout van artisjok

    Van restaurant segugio uit amsterdam: een fantastisch pasta gerecht met artisjok. Orecchiette is schelpen pasta en daardoor ideaal om er een saus bij te...

  • Cordon bleu

    Het recept van de cordon bleu of schnitzel cordon bleu komt waarschijnlijk uit zwitserland of oostenrijk en dankt zijn naam aan de gelijknamige kookschool...

  • Pitabroodjes gevuld met pikant gehakt en taugé

    Dit is een verschrikkelijk gemakkelijk en erg lekker recept met pitabroodjes en gehaktballetjes. Je kunt in plaats van de gehaktballetjes de pitabroodjes...

  • Boeuf bourguignon

    Boeuf bourguignon is een traditioneel frans recept. Het vlees wordt gestoofd in rode wijn en een boeket aan groenten, zoals wortelen en champignons. Vroeger...

  • Hazenrug met Oosterse spitskool en karamel wildsaus

    Een prachtig wildgerecht van restaurant jagersrust. De hazenrug wordt gecombineerd met oosterse spitskool en dat past perfect. Een heerlijk hoofdgerecht. In...






Selecteer criteria

Menugang

Ingredient

Keuken

Bereidingstijd

Aantalpersonen

Thema