ZeelandNet

Zeeland Culinair

Gevonden recepten

Blader door 55 recepten , of verfijn uw selectie

  • Thaise groene curry

    Een pittige thaise groene curry met pandanrijst en kip.

  • Draadjesvlees op oma's wijze

    'slow food' op z'n best! Je zou denken dat draadjesvlees een enorm tijdrovend recept is, maar het is eigenlijk maar een kwartiertje werk. Mooi...

  • Vispastei met kabeljauw en katenspek

    Een heel simpel, maar erg smakelijk recept. Kinderen zijn er dol op!

  • Vlaamse stoverij

    Draadjesvlees, met een aparte twist door de toevoeging van appels en trappistenbier.

  • Pollo a la Marsala

    Een recept hoe je met een vrij eenvoudig ingrediënt als kip een gerecht met een sjieke uitstraling kunt maken. Zou zelfs kunnen als hoofdgerecht met kerst.

  • Gehakt-tagliatelle

    Even prima recept om even snel een lekker hoofdgerecht in elkaar te flansen.

  • Kaasstengels van bladerdeeg met blauwaderkaas

    Een fantastische snack voor op een feest. De normaal heftige smaak van de blauwe kaas valt nu reuze mee. Deze kaasstengels lust iedereen.

  • Noedels met biefstuk en sinaasappel-gemberdressing

    Je zou in plaats van de biefstuk ook kreeftenstaartjes of rivierkreeftjes door de noedels kunnen doen. Door de biefstuk is het een zwaarder gerecht geworden....

  • Warme gevulde appels met krenten

    Dit is een heerlijk makkelijk dessert. Je zou nog kaneel over de appel kunnen strooien als je dat lekker vindt. Je zult vast weten dat warme appels...

  • Choucroute à alsacienne Zuurkool op Franse wijze

    Choucroute is frans voor zuurkool. Het franse element is de wijn waarin de zuurkool gestoofd wordt. In dit recept wordt een riesling gebruikt. Je kunt...

  • Chocolade glaasjes

    Een heerlijk makkelijk nagerecht. Je kunt bijvoorbeeld een lange vinger in de chocolade dippen. Laat de chocolade op kamertemperatuur laat komen, anders...

  • Pitabroodjes gevuld met pikant gehakt en taugé

    Dit is een verschrikkelijk gemakkelijk en erg lekker recept met pitabroodjes en gehaktballetjes. Je kunt in plaats van de gehaktballetjes de pitabroodjes...

  • Boeuf bourguignon

    Boeuf bourguignon is een traditioneel frans recept. Het vlees wordt gestoofd in rode wijn en een boeket aan groenten, zoals wortelen en champignons. Vroeger...

  • Hazenrug met Oosterse spitskool en karamel wildsaus

    Een prachtig wildgerecht van restaurant jagersrust. De hazenrug wordt gecombineerd met oosterse spitskool en dat past perfect. Een heerlijk hoofdgerecht. In...

  • Roergebakken oosterse spitskool

    De spitskool wordt samen met rode paprika, kerriepoeder en komijn roergebakken. Samen vormen de kruiden en groenten een fantastisch vegetarisch gerecht....






Selecteer criteria

Menugang

Ingredient

Keuken

Bereidingstijd

Aantalpersonen

Thema