ZeelandNet

Zeeland Culinair

Gevonden recepten

Blader door 93 recepten , of verfijn uw selectie

  • Thaise groene curry

    Een pittige thaise groene curry met pandanrijst en kip.

  • Draadjesvlees op oma's wijze

    'slow food' op z'n best! Je zou denken dat draadjesvlees een enorm tijdrovend recept is, maar het is eigenlijk maar een kwartiertje werk. Mooi...

  • Vispastei met kabeljauw en katenspek

    Een heel simpel, maar erg smakelijk recept. Kinderen zijn er dol op!

  • Vlaamse stoverij

    Draadjesvlees, met een aparte twist door de toevoeging van appels en trappistenbier.

  • Pavlova met rood fruit

    Een gegarandeerde hit bij elk etentje. Het zachte, friszure fruit combineert heerlijk met slagroom de krokantzoete bodem, bros doordat de suiker de eiwitten...

  • Pollo a la Marsala

    Een recept hoe je met een vrij eenvoudig ingrediƫnt als kip een gerecht met een sjieke uitstraling kunt maken. Zou zelfs kunnen als hoofdgerecht met kerst.

  • Gehakt-tagliatelle

    Even prima recept om even snel een lekker hoofdgerecht in elkaar te flansen.

  • Appelflappen

    Vaak zijn appelflappen een dankbare traktatie op bijvoorbeeld het werk. Deze appelflappen worden dan gehaald bij de bakker. Echter zonder veel moeite maak je...

  • Kaasstengels van bladerdeeg met blauwaderkaas

    Een fantastische snack voor op een feest. De normaal heftige smaak van de blauwe kaas valt nu reuze mee. Deze kaasstengels lust iedereen.

  • Noedels met biefstuk en sinaasappel-gemberdressing

    Je zou in plaats van de biefstuk ook kreeftenstaartjes of rivierkreeftjes door de noedels kunnen doen. Door de biefstuk is het een zwaarder gerecht geworden....

  • Appelbol maken

    Appelbollen zijn fantastisch, vooral als ze nog warm zijn. Prik een gaatje in het bladerdeeg om de lucht er uit te laten, anders is er een kans dat hij...

  • Warme gevulde appels met krenten

    Dit is een heerlijk makkelijk dessert. Je zou nog kaneel over de appel kunnen strooien als je dat lekker vindt. Je zult vast weten dat warme appels...

  • Ossenstaartsoep

    De basis van ossenstaartsoep is de bouillon, deze wordt getrokken van ossenstaart. De ossenstaart heeft veel smaak, waardoor de bouillon erg krachtig is,...

  • Chinese loempia

    Bij het maken van een loempia is het belangrijk dat de vulling eerst even wordt aangebakken, waardoor de groente slinkt en het volume afneemt. Laat het vocht...

  • Zoutjes met blauw maanzaad

    Een leuke snack voor een feestje. Je kunt met de smaken van de zoutjes varieren door bijv. Amandelen in het deeg te drukken of maanzaadjes op de zoutjes...

1 2 3 4 5 ... 7 Volgende »





Selecteer criteria

Menugang

Ingredient

Keuken

Bereidingstijd

Aantalpersonen

Thema