ZeelandNet

Zeeland Culinair

kokommersoep

koude soep voor de warme dagen

Keuken Hollands
Type Voorgerecht, Soep, Zomer
Waardeer dit gerecht!
(1 stem)

Bereidingswijze

komkommers schillen en fijnmaken in de keukenmachnine het moet helemaal fijn zijn. de creme fraiche toevoegen met geperste knoflook of knoflookpoeder het bouillon tablet of water met bouillontablet dit is afhankelijk van de dikte van de soep. de soep mag niet waterig zijn. de soep koud laten worden in de koelkast. je kan de soep ruim van te voren maken. bij het serveren van de koude soep doe je de gerookte zalm stukjes erbij.

Variaties / Tips voor het opdienen

ijskoud serveren met stokbrood

1 reactie

Kokommersoep?

Xieje

-  

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • 2 grote komkommers 1 bekertje creme fraiche bouillon (water met een bouillontablet) gerookte zalm stukjes of uitgebakken spekjes of hamblokjes naar eigen smaak knoflook

Deel dit recept