ZeelandNet

Zeeland Culinair

garnalen met rijst

Een heel eenvoudig recept. Ooit proefde ik het in een restaurant en met wat aanwijzingen en eigen creativiteit is het dit geworden:

Inzender kaatjecanada
Keuken Spaans
Type Hoofdgerecht, Vis
Waardeer dit gerecht!
(3 stemmen)

Bereidingswijze

Garnalen in kerriesaus

Per persoon : 100 gr garnalen, 1 kleine ui.

Ui fruiten in olie, garnalen even laten meebakken, stukjes appel en/of sinaasappel, banaan, rozijnen en (eventueel)walnoten toevoegen.

Eet smakelijk!

Geheel afmaken met kerriesaus (kant en klaar te koop, meestal voor 2/3 personen) (alternatief kerrie/mangosaus)

Serveren met rijst en sla.

Variaties / Tips voor het opdienen

zoals gezegd met rijst en een (groene) salade

Reactie wordt toegevoegd

Uw reactie op dit gerecht

Ingrediënten

  • garnalen, ui en verschillende fruitsoorten en kerriesaus

Deel dit recept