''HET NEDERLANDSE LIED''

Communities

ZeelandNet

''HET NEDERLANDSE LIED''

DE LAATSTE NIEUWTJES OVER HET NEDERLANDSE LIED.

641.868 bezoekers 96 leden Log in

PETER BEENSE. Peter Beense heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Het mooiste deel van mij. U kent de zanger ondermeer van Hé mooie meid, Ik hou van jou, Geef mij je lach, Doe het nog een keer en M'n donkerbruine broeder. Nap Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO KIMSEN.Marco Kimsen heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik hou van alles wat je doet. Eerder bracht de zanger ondermeer Kusjes voor mij en Een keer teveel uit. Rood Hit Blauw Records zorgt ervoor dat het nummer 9 mei te koop is op de bekende downloadsites.

MATTHIAS LENS.Van Matthias Lens is een nieuwe single te downloaden met de titel Heidi. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Ik wil dansen, Feesten, Toet toet, Julie en Joana.

JORDY VAN EIJNDHOVEN.Van Jordy van Eijndhoven ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Het zit niet altijd mee (demo's 2017). Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Denk aan mij, Nog één kans, Vreemd spel, Is er een ander, Weet dat ik van je hou, Stop die tijd en Samen.

DE NUMMER 1 UIT DE ORANJE TOP 30.

 

Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: Vrijdag van 20.00u-21.00u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.


 (week 16).

Artiest: Nielson.

Titel: Diamant.

LUCAS & GEA.Van Lucas & Gea is een single verschenen met de titel Het komt je tot. U kent het duo ondermeer van En steeds weer huil je, Ik zal dansen op je bruiloft, Neem de tijd voor het leven, Alleen de nacht, Ik gaf jou alles en Geniet van alles in het leven. L & G Produkties heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

WIELIE KRAUS.Van Wielie Kraus is een nieuwe single verschenen met de titel Altijd kom ik weer terug bij jou. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

HAN PEEKEL & MIRJAM TIMMER.Van Han Peekel & Mirjam Timmer is een nieuwe single verschenen met de titel Sprookjesbos. Home Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

33 TOEREN VINYL.

Titel: Vino en andere zomerhits.

Artiest: o.a. Frank & Mirella, Imca Marina en Arne jansen.

Uitgebracht in: 1976.

JOHN EELTINK.Van John Eeltink is een nieuwe single verschenen met de titel Hou nou toch op. Nash Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te  vinden is in de diverse downloadshops.

PATRICK SEMPELS.Van Patrick Sempels is een nieuwe single te downloaden met de titel Bed vol rozen. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ik wil terug, Ja kun je krijgen en Kom bij mij.

HANS DE BOOIJ.Van Hans de Booij ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Ontsnapt aan een kokosnoot. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Voor de vrienden, Moderne Noordpool, Maak me niet bang, De rozen van Sandra, De ezel en de os en Vlinderhaat. De cd is geproduceerd door Marista Records.

ZANGER RINUS.Van Zanger Rinus is een nieuwe single verschenen met de titel De rode duivels. Eerder bracht de zanger ondermeer Met Romana op de scooter, Hé kastelein, De rups, Met Sharon in een luchtballon en De straat is mijn camping uit. FX Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

DE RADIO MI AMIGO TOP 50.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Mi Amigo Top 50, uitgezonden 18-02-1978.Artiest: Vader Abraham.

Titel: Smurfenbier.

Notering: Nummer 43.

RAY BENJAMIN.Ray Benjamin heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat mooi ben jij. U kent de zanger ondermeer van Viva la vida, Alleen jij en Ik wil graag van je houden. NRGY Music zorgt ervoor dat het nummer binnenkort te vinden is in de diverse downloadshops.

EVELINE CANNOOT.Van Eveline Cannoot is een nieuwe single te downloaden met de titel Adrenaline. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Droog je tranen, Waar ben jij, Zomerdromen, Ik leef mijn leven en Geluk zet je zorgen opzij.

CRIST & ERIK.Van Crist & Erik ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Kam kam kampioen. Het is het eerste nummer dat het gelegenheidsduo heeft uitgebracht. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

JOEY BOS.Joey Bos heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik hou van jou. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

JOHN DE BEVER.Van John de Bever ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht (PSV 2017-2018 versie). Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Proost op het leven, Ga maar terug naar je eigen land, Ik vergeef je en Vaarwel alle zorgen. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

LOUISIA.Van Louisia is een nieuwe single te downloaden met de titel 25 rozen. Het nummer komt van het album Op weg naar het geluk dat de zangeres enkele weken geleden heeft uitgebracht.

VESTER.Van Vester is een nieuwe single verschenen met de titel Jij. Storm Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

ROMANA.Romana heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Het maakt niet uit. U kent de zangeres onder andere van Gino, Ik droom van jou, Superster, Mijn allereerste zoen en Als jij geld kon verdienen met liegen. 21 april is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

OWEN VAN KOL.Van Owen van Kol is een nieuwe single verschenen met de titel Het is weer zomer. Bling Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

TINO MARTIN.Van Tino Martin is een nieuwe single verschenen met de titel Voorbij (live in Carré). Eerder bracht de zanger onder andere Laat me leven, Hou me vast en Later als ik groot ben uit. Studio One Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RENE REDLEY.Van Rene Redley is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ze lacht. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Ga, Zonder jou, Te jong, Je bent mijn droom en Vanavond.

MARIO BROERSE.Mario Broerse heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Ik dacht dat het uit was. Eerder bracht de zanger onder andere Kom dans met mij, Na vandaag, Geef mij de liefde, Ik leef mijn eigen leven en Geniet van het leven uit. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

BRAM RIX.Van Bram Rix is een nieuwe single verschenen met de titel Ambiance. RS Muziek Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JOY WOELDERS.Joy Woelders heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bedankt dat jij er bent. Eerder bracht de zanger onder andere Hee een super goed idee en Hardenberg uit. AV Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

MARCO KANTERS.Van Marco Kanters ligt een nieuw album in de (internet)winkels met de titel Dat komt allemaal door jou. Enkele nummers die op het schijfje staan zijn Hou van mij, Dat komt allemaal door jou, Boem boem boem, De troubadour, Het hoeft niet meer, Vrolijk liedje en Kom dans met mij vannacht. Berk Music heeft de cd geproduceerd.

BART ANNEESSENS COPS.Van Bart Anneessens Cops is een nieuwe single verschenen met de titel Wat een heerlijke dag. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE ROMANTICA'S.Van De Romantica's is een nieuwe single te downloaden met de titel Verloren kindje. Eerder bracht het duo ondermeer de volgende nummers uit: Wat de morgen brengt, Een echte zeeman, Vakantietijd, Jij blijft mijn ster en Jij bent de liefde van mijn leven.

LEROY EN DEWITTEN.Van Leroy en Dewitten is een nieuwe single verschenen met de titel Mijn meisje lacht. The White Label heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

JORDY CARRERO.Jordy Carrero heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Amor de minha vida. Mickim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

R.N.I. TROEF 20.Radio Noordzee Internationaal zond van mei 1973 tot augustus 1974 de Troef 20 uit. De nummers die in deze lijst stonden waren kanshebbers voor de R.N.I. Top 50.Artiesten; The New Four.

Titel: Mijn geluk dat komt nog wel.

Uitgezonden op: 02-03-1974.

Notering: Nummer 10.

DAVE GROENENDIJK.Dave Groenendijk heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Dit ritme. U kent de zanger onder andere van Maar dat is nu voorbij, Een wereld van dromen, Laat mij bij haar en Maar dat is nu voorbij. Mickim Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MISSION GRACE.Van Mission Grave is een nieuwe single verschenen met de titel Vlinder. PS Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE NUMMER 1 UIT DE VLAAMSE EXTRA 15.(week 16).

Artiesten: LunAcoustic.

Titel: Stokoud.

KEES EN CO.Van Kees en Co is een nieuwe single verschenen met de titel 7 dagen lang. TLF Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

IN 'T HOF.Van In 't Hof is een nieuwe single te downloaden met de titel Helemaal niks. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: Mannen, Vrouwen, Liever verloren en Kus me dood.

DE NATIONALE HITPARADE.De Nationale Hitparade werd uitgezonden op het radiostation Hilversum Drie en op de tv in het programma Avro's Toppop.Artiest: Barbara Nielsen.

Titel: In het stamcafeetje.

Notering: Nummer 28.

Uitgezonder: 21-08-1976.

ANITA.Van Anita is een nieuwe single verschenen met de titel Rozen verwelken. U kent de zangeres onder andere van Die kleine merel, De zon die kan niet altijd schijnen, Dromen, Een moeder ben je niet voor even en Mijn leven lang. Vincent Produkties heefdt ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

CHARELLE.Van Charelle ligt een nieuw verzamelalbum in de (internet)winkels met de titel Suprise. Er staan 10 nummers op het schijfje waaronder Dicht bij jou, Leef vandaag, Het lijkt soms van een kant te komen, Zoals je weet, Ga jij nu maar je eigen gang, Als je verliefd op een jongen bent en Hé jij. EB Entertainment heeft de cd geproduceerd.

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD.Raymond van het Groenewoud heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Er is er geen één zoals jij. U kent de zanger onder andere van Vlaanderen boven, Cha cha cha, Meisjes, Liefde voor muziek en Vallen en opstaan. Warner Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HERINNERT U ZICH DEZE NOG?

Artiesten: Johnny Camaro & (friends).

Titel: Een beetje.

ANTJE MONTEIRO.Van Antje Monteiro ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Hou me vast. U kent de zangeres ondermeer van Zuurstof, Je weet toch, Laat het niet waar zijn, Je zal altijd van mij zijn, Vrijen met jou, Je kent me en Sterker dan ooit. Dino Music heeft het schijfje geproduceerd.

ZWARE JONGENS.Van de Zware Jongens ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Kami kami kampioen. U kent het duo ondermeer van de nummers De keu, Hoog op de zolder, Het bier, Jodeljump en Stil aan de overkant. Berk Music heeft het schijfje geproduceerd.

SPINVIS.Spinvis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Napels. U kent de zanger ondermeer Kom terug, Oostende, Flamingo en Ik wil alleen maar zwemmen. Excelsior Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RANDY SCHOONDERWALDT.Van Randy Schoonderwaldt is een nieuwe single verschenen met de titel De wereld is van ons. Eerder bracht de zanger onder andere Zij is me alles waard, Dit is het mooie leven, Diep in mijn hart en De wereld is van ons uit. SRJ Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DE RADIO VERONICA TOP 40.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Veronica Top 40 van week 16 in 1969. Dus precies 49 jaar geleden.Artiest: Lenny Kuhr.

Titel: De troubadour.

Notering: Nummer 15.

GRAD DAMEN.Grad Damen heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel De langste adem. Eerder bracht de zanger ondermeer Ik neem je mee, Schaam je voor je tranen niet, Waarom, Van de avond maken wij een fiësta en Hemelsblauwe ogen uit. Smaragd Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

SAM VAN VELTHOVEN.Van Sam van Velthoven is een nieuwe single te downloaden met de titel Als ik later eens trouw. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

HARJAN.Harjan heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Ik kan het niet alleen. Top Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

EEN DUIK IN HET HITVERLEDEN.Een Nederlandstalige notering uit de Radio Noordzee Internationaal Top 50, uitgezonden 06-04-1974.Artiest: Astrid Nijgh.

Titel: De nacht.

Notering: Nummer 42.

DE DAME IN KWESTIE.Van De dame in kwestie is een nieuwe single verschenen met de titel Bijna rokjesdag. Indie Label Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

RICHARD CRAANE.Van Richard Craane ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik heb nog zoveel te doen. Er staan 3 nummers op het schijfje. De andere 2 zijn Ik ben ook maar een mens en Eerste keer. De cd is geproduceerd door FH Productions.

RADIO MI AMIGO LIEVELING.Een Nederlandstalige Lieveling, die elk uur werd gedraaid op Radio Mi Amigo..Artiesten: Louis, Ludwig & Gunther Neefs.

Titel: Hé, lieve mensen.

Lieveling van: 08 t/m 14-03-1975.

EVELINE CANNOOT.Eveline Cannoot heeft een nieuw album opgenomen met de titel Hartslag. Er staan 12 nummers op het schijfje waaronder Ben jij gelukkig met mij, Als ik dans, Droog mijn tranen, Vleugels, Hartslag, Hit medley, Zeg me hoe, Feest medley en Adrenaline. Noot Records zorgt ervoor dat de cd 25 april verkrijgbaar is in de (internet)winkels.

FRANKY FALCON.Franky Falcon heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Schudden met die billen. U kent de zanger onder andere van Gister was jij nog hier, Wat kan mij het schelen, Jij bent van mij, Kijk eens jongen en Vrij zijn. Hit It! Music heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE! (DEEL 28).Berk Music heeft deel 28 uit de serie Hollandse Nieuwe! uitgebracht. Enkele artiesten die op de schijfjes staan zijn: Wesley Klein met Doe 't met mij, Sieneke met Denk je altijd nog aan haar, Django Wagner met 100 jaar, Ferry de Lits met Wat is dan liefde, John de Bever met Ga maar terug naar je eigen land, Arjon Oostrom met Hey ga je mee, Roy Donders met Japapadada, Tamara Tol met Ik denk dat het liefde is en Gebroeders Ko met Mijn stamcafé.

BART VAN DER POST.Van Bart van der Post is een nieuwe single verschenen met de titel Zomerzon (2018 versie). Studio Base Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

DANILO WATTEZ.Van Danilo Wattez is een nieuwe single verschenen met de titel De zon in mij. Music Experience heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

GUUS DOGGEN.Van Guus Doggen ligt een nieuwe single in de (internet)winkels met de titel Ik wil jou. Het tweede nummer is Ga met me mee. U kent de zanger ondermeer van Liefde en m'n hart en Ook op mij. Crefcover Records heeft het schijfje geproduceerd.

DAVE DAVIS.Dave Davis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Een wonder. U kent de zanger onder andere van Wij en zondagmorgen. DD Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

LISA LEMAN.Lisa Leman heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Vliegen. Eerder bracht de zangeres onder andere Losgeslagen vlinders, Kleurrijk denken en Hé kom jij uit. 9 mei is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

GINO MEIJS.Gino Meijs heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Wat een mooie dag. U kent de zanger ondermeer van In de zomerzon en We dansen samen. Binnenkort is het nummer te koop op de bekende downloadsites.

MIEKE.Van Mieke is een nieuwe single te downloaden met de titel Eerste liefde. Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Een kind zonder moeder, Vliegen als een vogel, Vaya con Dios, Wie gaat er mee, Zondagskind, Dromenland en Onze liefde gaat nooit voorbij.

CHRIS REILHOF.Chris Reilhof heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Zomerdromen. Scorpion Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MICHAEL DUIJTS.Van Michael Duijts is een nieuwe single te downloaden met de titel Duizend mooie vrouwen. Het is het eerste nummer dat de zanger heeft uitgebracht.

ZUS.Zus heeft een nieuwe single opgenomen met de titel Geluk is een dans met jou. U kent het duo ondermeer van Helemaal los, Brabant....daar brandt nog licht, Waar ik ga en Rondjes in m'n hoofd. Binnenkort is het nummer te vinden in de diverse downloadshops.

COLINDA.Colinda heeft een nieuw album opgenomen met de titel Ik kan niet zonder jou. U kent de zangeres ondermeer van de singles Dat komt allemaal door jou, Dat heb ik allemaal voor jou gedaan, Donderdag de zevende en Jij hebt me duizend maal bedrogen. CD Hamster Records zorgt ervoor dat het schijfje 25 mei verkrijgbaar is in de (web)winkels.

MARTIS.Martis heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Bloesem in april. Map Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

KONFETTI & MAURITS.Van Konfetti & Maurits is een nieuwe single verschenen met de titel Zomer. Rood Hit Blauw Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

FEEST DJ LUCKI LUC & DIO.Van Feest Dj Lucki Luc & Dio ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik overleef. Het tweede nummer is de club mix. FH Records heeft het schijfje geproduceerd.

GERRIT LUBBERS.Gerrit Lubbers heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Schat wat ben je mooi. CD Hamster Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

RAYMOND (VAN HET GROENEWOUD).Van Raymond (van het Groenewoud) ligt een nieuw album in de (web)winkels met de titel Archivaris. Enkele nummers die op de schijfjes staan zijn Lieve Sonja, Meisjes, Vlaanderen boven (ik heb je graag), Mama moet komen, Het spek is aangebrand, In de gracht, Liefde voor muziek, Warme dagen en Ze weet niet wat ze doet.

EDRIE.Edrie heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel Laat mij je voelen. AKMP Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te vinden is in de diverse downloadshops.

MIKE GRONDY.Van Mike Grondy is een nieuwe single verschenen met de titel De 7evende hemel. DDAR Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

EEN VLAAMSE GOUWE OUWE.

Artiest: Ricky Davis.

Titel: Denk toch na.

JUDITH PETERS.Van Judith Peters is een nieuwe single te downloaden met de titel Mag het nou wel, mag het nou niet? Eerder bracht de zangeres ondermeer de volgende nummers uit: Voor altijd, Ben weer alleen, Kom met me dansen, Waar blijft de tijd, Jij bent mijn leven en Ik wil jou alleen.

DJ TRIAL & MC ERROR.Van Dj Trial & Mc Error is een nieuwe single verschenen met de titel Mieke heeft een lammetje. L & L Kids Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

HOLLANDSE NIEUWE.

 

De Hollandse Nieuwe is elk uur te horen op RadioNL en te zien op TV Oranje.

(week 17)

Artiest: John West.

Titel: Jij laat me leven.

HERMIEN.Van Hermien is een nieuwe single verschenen met de titel Valentino. Showbizzinfo Records heeft ervoor gezorgd dat het nummer te koop is op de bekende downloadsites.

WHITE BIRD.Van White Bird is een nieuwe single te downloaden met de titel Geluid van Settelen. Eerder uitgebrachte nummers van de zanger zijn ondermeer: Zot van u, Lust en liefde en Hand ik hand.

DE NUMMER 1 UIT DE STERRENNL TOP 20.

 

U kunt de hitlijst elke vrijdag van 12.00u tot 14.00u beluisteren op SterrenNL.

 (week 16)

Artiest: Nielson.

Titel: Diamant.

TINA VAN BEECK.Van Tina van Beeck ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Ik wil met jou de hele wereld rond. Eerder bracht de zangeres onder andere Aan de Noordpool, Ik ben met jou niet getrouwd, Verloren tijd en Wat is 't leven fijn uit. Party Bob Music heeft het schijfje geproduceerd.

JAN VAN EST.Van Jan van Est is een nieuwe single verschenen met de titel Er gaat een trein naar niemansland. Eerder bracht de zanger onder andere de volgende nummers uit: De zon op m'n bol, De kriebels, Dit wordt een feestje, Als ik jou zie, De zon in mijn hart, Ik ben zo blij vandaag en Jij laat me leven.

ARNO KOLENBRANDER.Van Arno Kolenbrander ligt een nieuwe single in de (web)winkels met de titel Bang voor het donker. Het tweede nummer is de karaoke versie. Eerder bracht de zanger ondermeer de volgende nummers uit: Wat ik nodig heb, Ik wil jou, Meer dan dit en Neem alles. Het schijfje is geproduceerd door Storm Records.

DE HOOGSTE BINNENKOMER UIT DE ORANJE TOP 30.Een selectie uit de Oranje Top 30 is te zien op TV Oranje: vrijdag van 20.00u-2100u, zaterdag van 16.00u-17.00u en zondag van 11.00u-12.00u.

(week 16).

Artiest: John West.

Titel: Jij laat me leven.

Binnengekomen op: Nummer 12.

Omhoog