Amerikaanse bulldog

Communities

ZeelandNet

Amerikaanse bulldog

Welkom op de community Amerikaanse bulldog!

493.230 bezoekers 209 leden Log in

ARFE Stamboom


Stamboom papieren met Waarde  src=http://www.arfe.nl/clearpixel.gif src=http://www.arfe.nl/clearpixel.gif 

Langzaam groeit binnen de kynologie het besef dat een goede hond in de eerste plaats een lichamelijk en geestelijk gezonde hond is. Onlangs presenteerde de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland daarom haar plannen voor een stamboom met een gouden randje. Dit is een stamboom die verstrekt kan worden aan honden die aan zekere gezondheidscriteria voldoen. Animal Research Foundation Europe juicht dit initiatief van harte toe, met name omdat wij dit systeem al sinds jaar en dag in een uitgebreidere vorm toepassen!

The Old Time Dog Society is de aanduiding voor het stamboek van ARFE. Dit stamboek kent vier stamboomvarianten:

Diamond Pedigree: stamboom van een hond met een gezondheidsverklaring en bewezen (werk)kwaliteit.

Golden Pedigree: stamboom van een hond met een gezondheidsverklaring.

Silver Pedigree: stamboom van een pup uit ouders met een gezondheidsverklaring. Dit is een tijdelijke stamboom tot volwassenheid.

Bronze Pedigree: stamboom voor een hond die al van een stamboom (onder andere FCI, AKC, UKC) is voorzien. Zonder gezondheidsverklaring.

In The Old Time Dog Society worden diverse (gebruiks)hondenrassen geregistreerd, waaronder: Alano de Monteria, Alapaha Blue Blood Bulldog, American Bulldog, Australian Heeler and Shepherd, Ca de Bestiar, Ca de Bou, Cane Corso, Catahoula Bulldogs, Catahoula Leopard Cowdog, Perro de Presa Canario, Ratting Terrier enzovoort.

Neem voor meer informatie contact op

Omhoog