Amerikaanse bulldog

Communities

ZeelandNet

Amerikaanse bulldog

Welkom op de community Amerikaanse bulldog!

493.781 bezoekers 209 leden Log in

Gastenboek


Pagina 7 van 40

Geef uw mening over deze community of laat een berichtje achter voor andere bezoekers

 • Beste allemaal...
  Begrijp dat het niet om stamboomgegevens gaat...maar inderdaad registratiegegevens. Is voor de meeste opsporingsambtenaren voldoende, dit heb ik nagevraagd bij politie/justitie. Wilde nog even laten weten dat Jean (ik dacht Jan ) mij nog een mail na heeft gestuurd met puppiefoto's, ook van moeder en broertje, onmiskenbaar onze Diablo. Hij heet dus officieel Xanadu Diablo...deftige naam hoor ! De foto's van z'n paps en mams heb ik via de site ook mooi afkunnen drukken. Het is net of mijn "weesje" z'n familie terug heeft hahaha...Ik heb er wel van geleerd hoor. Nooit meer een aankoop via een tussenpersoon, en eerst de papieren zien voor ik verliefd wordt op zo'n humpie.
  Alle lof voor Jean van www.xanaduambulldogs.nl die aan de praktijken van "Jazza" weinig kon doen.
  Groeten en veel uitzoeksterkte...Esther

  Esther Kuipers 16 februari 2008

 • (Allereerst duizend maal dank voor het support van Esther en Petra!!!!!)
  Door jullie informatie ben ik verder gaan zoeken en heb heel veel gebeld.
  Frans, er is nu een mogelijkheid om de papieren voor elkaar te krijgen.
  Het lijkt me een goed plan om het samen te doen. Alle mensen die een A.B. puppie hebben gekocht op het Bosschahof 25 in Utrecht en die nooit het beloofde stamboom hebben opgestuurd gekregen . Jullie kunnen me bellen 0624756190 of mailen: maigrevit.nl@gmail.com.
  vriendelijke groet Manon.

  xxManon 14 februari 2008

 • Jullie zijn goed bezig om elkaar te helpen toppie. De stambomen voor een AB bestaat niet het heet registratiepapieren. Maar deze zijn er. In nederland is het de ARFE en de EKC. In Amerika heb je de ABRA, NKC, ABA, ARF en als ik er nog 1 vergeet sorry. Dus geldig hierzo maar het geeft niet altijd allemaal garantie. Maar als je al iets hebt dat je aan kan tonen dat het om een AB gaat dan is dat goed.

  Dutch pride kennel is Bullforce. Neem kontact op met Mikel Katuin en dan kan je je papieren krijgen. Succes

  Petra 14 februari 2008

 • een berichtje aan alle onderstaanden

  Ik zat ( zit ) ook met een stamboomprobleem en een handelaar die met de noorderzon was vertrokken. Onze Diablo is inmiddels bijna 14 maanden en kocht hem met 11 weken van een " Jazza" in Amsterdam. Veel beloven, weinig geven....
  Ik wist dat het een Xanadu pup was, maar had nooit gehoord van Xanadu Bulldogs in Amsterdam. Eergister een mail naar hun ( Jan ) toegestuurd en gister werd ik teruggebeld. En wat blijkt.....hij kon zo Diablo's Chipnummer opnoemen en heeft dus zijn stamboomgegevens !!! Ik krijg ze nu dus alsnog. Hij vertelde dat er nog meer stambomen lagen van deze tussenhandelaar. Misschien heeft iemand daar nog wat aan. Zie website www.xanaduambulldogs.nl
  Groetjes, Esther

  Esther Kuipers 13 februari 2008

 • Frans, dat zou vreselijk zijn! Daarom blijf ik ook doorgaan. Het nummer waarmee ik hem nog een keer kon bereiken is nu ook afgesloten. Omdat hij waarschijnlijk onze berichten in de gaten houdt ga ik hier niet vermelden welke stappen ik verder ga ondernemen, maar ik zal hem vinden en als ik resultaat heb laat ik het je meteen weten.

  Manon.

  xxManon 12 februari 2008

 • Manon,
  Als Robert alleen de chipnummers van zijn reu en zijn teef wil geven dan kunnen wij zelf de papieren al wel aanvragen , misschien kun jij wel aan deze nummers komen?
  M.v.g. Frans

  Frans 12 februari 2008

 • Manon,
  Ik ben jou erg dankbaar voor jou inzet in dit geheel, mede omdat in Assen waar ik woon de politie alle amerikaanse bulldoggen zonder papieren af laat spuiten en dat is iets wat wij absoluut niet zouden willen dat dat onze lieve hond zal overkomen.
  Ik hoor van jou, nogmaals hartelijk dank voor jou medewerking.
  M.v.g. Frans

  Frans 12 februari 2008

 • Frans,

  Hij heeft zich niet aan zijn woord gehouden en nog steeds niet de papieren opgestuurd, ook het nummer dat ik van de bewoner van zijn vorige adres heb gekregen is weer afgesloten. Mijn geduld raakt op en ga dit weekend langs het adres in Amsterdam om te checken of hij daar echt niet woont.
  Ik denk van wel maar mocht dit niet het geval zijn ga ik stappen ondernemen!
  vriendelijke groet
  Manon

  xxManon 8 februari 2008

 • Manon,
  Ik ben er erg gelukkig onder dat je mij nog steeds steunt met het helpen krijgen van de papieren voor onze hond. Ik laat natuurlijk van mij horen als ik de papieren binnen heb. Eventueel als jij Robert zijn telefoonnummer hebt zou ik deze wel erg graag willen hebben dan kan ik hem ook persoonlijk vragen hoe het er mee staat.
  Groetjes Frans

  Frans 4 februari 2008

 • Frans,

  Van de week ga ik er langs om te checken . Ik heb deze gegevens van de nieuwe bewoner op het Bosschahof. (ben daar langs gegaan) Heb Robert aan de telefoon gehad en hij heeft beloofd de stambomen alsnog op te sturen, maar hij heeft het erg druk gehad met verhuizingen! Hij is n.l 2x verhuisd. Eerst naar de Turfstraat 67 in Utrecht en toen meteen naar Amsterdam Geuzenveld.
  Ga ervan uit dat hij alles alsnog zal opsturen. Hij vertelde dat hij alle gegevens van de kopers heeft. We wachten af. Zodra je iets weet graag even melden. Volgens mij hebben de andere gedupeerden het opgegeven.

  Manon

  xxManon 28 januari 2008

 • Hallo Manon,
  Ik heb het telefoonnummer wat jij hebt gegeven gebeld, helaas was dit niet de Robert die de pups had verkocht. Tenminste dat zei hij, hij vertelde helemaal geen honden te hebben. En ik denk dit te moeten geloven want ook zijn stem klonk geheel anders. Hopelijk komen wij nog aan de goede gegevens van deze man.

  Frans 27 januari 2008

 • Hallo Manon,
  Ik ga hem proberen te bereiken. En hardstikke bedankt voor de gegevens die jij voor ons wist te achterhalen. Zodra ik meer weet en de papieren weet te bemachtigen laat ik meer van mij horen. Ik hoop ook dat de overige gedupeerden deze man proberen te bereiken. Want samen staan wij sterker. Laat ieder ander die meer weet ook maar van zich horen.

  Frans 19 januari 2008

 • Frans, Shirley, Ria,

  Robert. J. Onclin.

  Is correct geschreven


  Manon

  xxManon 18 januari 2008

 • Frans, Shirley, Ria,

  Ik vergeet nog te vermelden dat zijn volledige naam
  Rogert J. Onclin is.

  Manon

  xxManon 18 januari 2008

 • Hallo,
  Fijn dat er reacties komen op Robert zijn huidige woon en verblijfplaats , ik wacht af op meer info zodat wij deze man alsnog kunnen benaderen en iedereen kunnen gaan helpen aan de zo nodige stamboom voor onze honden

  Frans 16 januari 2008

 • hallo,
  wij zijn reeds 2 en een half jaar lang de trotse eigenaar van onze ambull toen wij hem kochten zat er geen stamboom bij en hebben toen kontakt gehad met andere kopers van zijn broertjes en zusjes die het zelfde hadden wij hebben toen via een kennel houder alle gegevens van de honden kunnen achterhalen en hebben die samen met foto,s van de honden allemaal opgestuurd naat blain tenesse amerika waar de national kynologic club zich bevind en hebben toen een paar weken later van het nkc de stambomen mogen ontvangen maar is dit in nederland geldig???? zoniet is dit dan om te zetten naar een stamboom die in nederland wel erkend wordt??? wie kan mij daar duidelijkheid over geven want naar zo,n lange tijd heb ik nog steeds twijfels of dit inderdaad wel geldig is?? de hond is gechipt.
  ik hoor t graag gr.edwin

  edwin 12 januari 2008

 • Hallo lieve mensen en natuurlijk ook de Honden niet vergeten,

  Wij hebben ook sinds 2 weken een Abull hij is nu 10 wekene en doet het goed,
  hij is ge chipt en ingeent zijn naam is Django Diablo.
  We zij erg trots op hem omdat hij snel leerd, met het sindelijk maken ook gaat het ook goed maar je zoals bij iedere pup mislukt dit wel eens.

  http://www.american-beauty-bulls.com/

  We hebben hem gekocht bij deze fokker de Teef en de Vader kunje zien en hebben alle bij Papieren.

  Met vriendelijke groet,

  Sip

  Sip 6 januari 2008

 • hallo iedereen,

  ik ben op zoek naar mensen die bij dutch-pride in dogteropslagen een amerikaanse bulldog van een nest geboren te 2 juni 2007 hebben gekocht, ik heb er een van super leuk ding maar ik heb de stamboom nog niet en nu wil ik graag weten of jullie die wel al hebben of ook al zo lang wachten
  ik kom niet op de internet-site van dutch-pride want dan kon ik de fokker mailen. mijn mail adres is sandrakids3@hotmail.com bij voorbaat dank

  sandra 2 januari 2008

Omhoog