Zorg en welzijn in Zeeland

78 resultaten

 1. 1. Asito Medical*

  Zorg en welzijn
  Prof. Asserweg 16, 5144nc waalwijk

  Asito Medical legt zich toe op de facilitaire dienstverlening en het bieden van oplossingen in de dagelijkse (zorg)vraag voor zorginstellingen als ziekenhuizen, klinieken, verzorgingstehuizen en verpleeghuizen. Van de dagelijkse schoonmaak van kamers, verblijfruimtes en appartementen tot de specialistische reiniging van operatiekamers, isolatieruimten en cleanrooms.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Le Séjour

  Zorg en welzijn
  tholen

 3. 3. BJM Buize

  Zorg en welzijn
  Cadzandseweg 45, 4504AM nieuwvliet

  Bel nu Route
 4. 4. ac zeeuwsch vlaanderen

  Zorg en welzijn
  Edisonstraat 2, 4532 LM terneuzen

 5. 5. mw. n. vd berg

  Zorg en welzijn
  , biggekerke

  Bel nu Website Route
 6. 6. SVRZ

  Zorg en welzijn
  Koudekerkseweg 143

  Bel nu Route
 7. 7. zorgcentrum Simnia

  Zorg en welzijn
  simniapad 1, 4357hj domburg

 8. 8. Gastouderbureau Zuid-West

  Zorg en welzijn
  's-gravenpolder

  Gastouderbureau Zuid-West is een klein gastouderbureau met oog voor persoonlijke aandacht. Contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk. Gastouderbureau Zuid-West is actief betrokken bij de ontwikkeling van het kind en heeft oog voor de vele verschillende uitdagingen waar gastouders mee te maken hebben. Wij bemiddelen in kwalitatief goede opvang voor een concurrerende prijs. U mag van ons verwachten dat wij u op een zorgvuldige manier van dienst zijn, goed bereikbaar zijn, afspraken nakomen, duidelijk en transparant zijn in onze werkwijze, en deskundig zijn in de manier waarop wij gastouders ondersteunen.

 9. 9. Nireas zorrgroep

  Zorg en welzijn
  ellemeet

  Nireas Groep is aanbieder van beschermd en begeleid wonen en ambulante begeleiding voor iedereen met autisme die een steuntje in de rug nodig heeft.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Drogist.nl

  Zorg en welzijn
  Columbusweg 23, 4462 HA goes

  Drogist.nl is een online drogist gespecialiseerd in afslanken, gezondheid, parfum, make-up en verzorgingsartikelen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 50.000 producten en wij breiden dit dagelijks verder uit. Gemak, snelheid, lage prijzen en een uitgebreid productassortiment zijn speerpunten welke tevreden klanten opleveren. De telefoontjes van klanten en de positieve reviews op sites als Trustpilot zijn hiervan het bewijs. Service vinden wij belangrijk daarom worden bestellingen boven de €20,- gratis thuisbezorgd in Nederland en België. 2017: Drogist.nl groeit door! Ook dit jaar zet de groei fors door. Inmiddels bestaat ons webshop team uit zo'n 35 enthousiaste medewerkers.

  Bel nu Website Route