Wellness in Zeeland

14 resultaten

 1. 1. Kuuroord De Schouw

  Wellness
  Donkereweg 1, 4317AM noordgouwe

  Het gebouw waar Kuuroord De Schouw in is gevestigd, is een voormalig ziekenhuis. Inmiddels is het gebouw met organische vormen en prachtige edelstenen ingericht voor reiniging, zuiverheid en rust. Voor De Schouw is gebruik gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Het gebouw is energetisch ontstoord en er wordt gebruik gemaakt van gevitaliseerd water. In het kuuroord zijn diverse faciliteiten waar vrij gebruik gemaakt van kan worden, zoals: overdekt warmwaterbad, sauna, infraroodsauna, voetenbad, buitenzwembad, zonnebank, massagestoel, stilteruimte, een aantal eenvoudige sportapparaten, fietsen.

  Bel nu Website Route
 2. 2. Zwembad Stelleplas

  Wellness
  Stengeplein 1, 4451CZ heinkenszand

 3. 3. Vitae Wellnessresort Goes

  Wellness
  Geldeloozepad 7, 4463 AJ goes

 4. 4. Gewoon Zen Massages

  Wellness
  vlissingen

  Gewoon Zen Massages is een kleinschalige salon aan huis waar persoonlijke aandacht centraal staat. "Uw ontspanning ligt in mijn handen" Graag tot ziens bij Gewoon Zen Massages.

  Bel nu Website Route
 5. 5. Gezondheidswinkel Hulst

  Wellness
  hulst

  Bel nu Route
 6. 6. Xdaylight Sluis

  Wellness
  sluis

  Afslanken op basis van het prote?ne dieet, verkoop producten prote?ne dieet en verstrekking van gratis advies en begeleiding, verkoop van ambachtelijk gemaakte producten van eigen productenlijn.

 7. 7. The Body Shop

  Wellness

  The Body Shop is opgericht uit pure passie, uit enthousiasme voor beauty en de wens om de wereld een stukje mooier te maken. Wij werken met verantwoorde geproduceerde beauty- en cosmeticaproducten.

 8. 8. Yo'sYoga

  Wellness
  naaldwijk

  De weg naar ontspanning en rust.

  Bel nu Website Route
 9. 9. Laco Schouwen-Duiveland

  Wellness
  zierikzee

  Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland te Zierikzee is d? sportieve ontmoetingsplek in jouw buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan activiteiten op het gebied van zwemmen, fitness en zaalsporten.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Elements Beautycentre

  Wellness
  goes

  Bij Elements Beautycentre ben je in goede handen. Wij bieden je een compleet scala aan behandelingen: huidverbetering, pedicure, massage, afslanken, botox en fillers. Een beautycentre waar een ieder zich snel thuis voelt.