Veiligheid in Zeeland

6 resultaten

 1. 1. KOK Beveiliging & Brandwachten

  Veiligheid
  ritthem

  KOK Beveiliging BV is opgericht in 1997, ontstaan uit een reorganisatie bij Hoechst Holland NV. Met overname van een aantal mensen, is er een doorstart gemaakt als eigen particuliere beveiligingsorganisatie. In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid in de regio's Zeeland, en West-Brabant. Er zijn nu zo ongeveer 30 medewerkers werkzaam bij KOK Beveiliging BV. Door de kleinschaligheid van KOK Beveiliging BV zijn directe contacten mogelijk. KOK Beveiliging werkt vanuit haar centrale post in Vlissingen-Oost. Alle medewerkers van KOK Beveiliging zijn in het bezit van: * VCA * Diploma Beveiliger * Havenbeveiliger * EHBO / BHV * Gescreend door de politie Zeeland / West-Brabant

 2. 2. EHBO vereniging Breskens

  Veiligheid
  breskens

  Bel nu Route
 3. 3. Elie Beveliging

  Veiligheid
  goes

  Wij zijn een Zeeuws Beveiligingsbedrijf, dat zich onderscheidt door: uitstraling, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij zijn specialisten in het handhaven van de orde, rust en veiligheid. Onze beveiliging is gericht op preventie: het voorkomen van diefstal, onveilige situaties, vernielingen of bedrijfsschade.

 4. 4. EHBO vereniging Breskens (K.N.

  Veiligheid
  breskens

  EHBO vereniging Breskens is een afdeling van de K.N.V. E.H.B.O. en verzorgt EHBO en reanimatie opleidingen en herhalingen. Ook leveren wij EHBO'ers (eerste hulp verleners) bij evenementen.

  Bel nu Website Route
 5. 5. Veilig Verkeer Nederland (ZLD)

  Veiligheid
  Ravensteijnweg 1, 4337 PG middelburg

  Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 80 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Iedereen is verkeersdeelnemer, iedereen heeft belang bij veilig verkeer. VVN Zeeland (voluit Veilig Verkeer Nederland, regionaal steunpunt Zeeland) streeft er naar om, binnen de provincie Zeeland, zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid. Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk, financiele steun of samenwerking? Of heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over een verkeersonveilige situatie bij u in de buurt, of over mogelijkheden tot voorlichting of andere ondersteuning door VVN? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/VVNZeeland/ of via e-mail: steunpuntzeeland@vvn.nl.

 6. 6. MasterMind Security BV

  Veiligheid

  MasterMind Security BV is een beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in port security. Van IJmuiden tot aan de Belgische grens leveren wij 24/7 security en safety personeel. Veelal op havens, schepen, boortorens en scheepswerven. Onze ISPS- gecertificeerde havenbeveiligers zijn ondersteunend op ieder risicogebied en kunnen voor meerdere disciplines worden ingezet.

  Bel nu Website Route