Uitzendbureau in Zeeland

73 resultaten

 1. 1. Tempo-Team Hulst

  Uitzendbureau
  Korte Nieuwstraat 11, 4561 AX hulst

  Tempo-Team is een brede HR dienstverlener, die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. Dat is ons doel, onze dienstverlening het middel, en onze mensen de sleutel tot succes. Tempo-Team is met ruim veertig jaar ervaring specialist in flexibele arbeid. Met dagelijks ruim 35.000 flexwerkers aan het werk en bijna 300 vestigingen zijn we de tweede intermediair op de arbeidsmarkt in Nederland. Daarnaast zijn we actief in Belgie, Luxemburg en Duitsland.

  Bel nu Route
 2. 2. Prior Personeelsdiensten

  Uitzendbureau
  Herculesweg 16, 4338 PL middelburg

  Prior Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie welke gericht is op het uitzenden en detacheren van kandidaten op LBO/MBO/HBO en WO niveau zowel in de technische beroepen binnen de Werktuigbouw, Metaal, Scheepsbouw, Elektrotechniek, Bouw en (Petrochemische) Industrie alsook functies binnen de logistiek en productie. Toewijding, inzet, betrouwbaarheid en lange termijn relaties met de uitzendkracht en de opdrachtgever staan centraal. Voor werknemers heeft Prior Personeelsdiensten alles wat je van een goede baas mag verwachten: goede contracten, prima werkomstandigheden, interessant werk en duidelijkheid. Prior Personeelsdiensten hanteert hierbij de voorwaarden uit de ABU CAO. Veeleisende werkgevers zijn bij Prior Personeelsdiensten aan het juiste adres; Prior Personeelsdiensten houdt zich aan z?n afspraken, levert prima personeel en stelt zich zeer actief op. Ben je helemaal thuis in de techniek, logistiek of productie? En zoek je leuk werk waar je ?cht wijzer van wordt? Meld je nu aan bij Prior Personeelsdiensten BV. Wij zoeken continu gemotiveerde vakmensen. Grote kans dat je direct al op projectbasis aan de slag kunt. Prior Personeelsdiensten BV is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en werkt volgens de norm NEN 4400-1 en VCU norm.

 3. 3. Woestwerk Personeelsdienst

  Uitzendbureau
  Albert Plesmanweg 110, 4462 GC goes

  Bel nu Website Route
 4. 4. Uitzendbureau Startalent BV

  Uitzendbureau
  Lange Reksestraat 21, 4538 AZ terneuzen

  Uitzendbureau Startalent BV is een bij de NBBU aangesloten uitzendorganisatie die mensen tijdelijk of voor een langere periode plaatst bij regionale werkgevers. Kijk voor meer informatie op onze wesite www.startalent.nl of neem contact op 0115477811

  Bel nu Website Route
 5. 5. Konvert Interim Zelzate

  Uitzendbureau
  Grote Markt 34, 9060 zelzate

  Bel nu Website Route
 6. 6. Recruitment4Zeeland

  Uitzendbureau
  kats

  Werving en selectie van kwalitatief hoogwaardige en gemotiveerde medewerkers is voor iedere organisatie van groot belang, maar het vinden van een geschikte medewerker blijkt vaak een lastige taak die kostbare tijd in beslag neemt. Recruitment4Zeeland biedt Zeeuwse ondernemers en instanties daarom een helpende hand, door als specialist in werving & selectie van mbo-, hbo- en wo-personeel op zoek te gaan naar de juiste kandidaat. Met tientallen jaren ervaring en gegronde kennis van de markt legt Recruitment4Zeeland de lat hoog en selecteert alleen de beste kanshebbers om tot 'the perfect match' te komen tussen opdrachtgever en kandidaat. Recruitment4Zeeland onderscheidt zich door een scherpe prijs en persoonlijke betrokkenheid. Er wordt bewust gekozen voor een samenwerking met werkgevers die waarde hechten aan de juiste persoon op de juiste werkplek. Dat het niet alleen blijft bij mooie woorden, kan iedereen die samenwerkt met Recruitment4Zeeland beamen. Er wordt 100% inzet getoond voor zowel opdrachtgever als kandidaat. Neem bij interesse contact op voor een betrokken, helder en eerlijk advies; een eerste stap naar een succesvolle samenwerking.

  Bel nu Website Route
 7. 7. Safety & Security Zeeland B.V.

  Uitzendbureau
  Boonmanstraat 21, 4453 BR 's-heerenhoek

  Safety & Security Zeeland B.V, is een bedrijf wat zich richt op het op maat leveren van Beveiliging, Brandwachten, Verkeersregelaars en Veiligheidskundigen.

  Bel nu Website Route
 8. 8. Modoc Werkt

  Uitzendbureau
  goes

  Modoc Werkt is dé werkbemiddelaar in de regio Zuid-West Nederland en werkt voor iedereen met een echte werkmentaliteit. Onze trots op deze reputatie en de trots op de regio zijn de basis ingrediënten voor ‘het modoc gevoel’. Herken jij dit ‘modoc gevoel’? Ben jij op zoek naar werk en zoek je een sparringpartner bij het solliciteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 9. 9. Tempo-Team Uitzenden

  Uitzendbureau
  Edisonweg 37, 4382 NV vlissingen

 10. 10. ArBS

  Uitzendbureau
  sas van gent

  ArBS, is het uitzendbureau in Zeeland welke zich onderscheidt in vakmanschap en betrouwbaarheid naar onze opdrachtgevers toe. Om deze reden zijn wij altijd opzoek naar goedwillende, hardwerkende en gemotiveerde sollicitanten die niet bang zijn om te werken, bereid zijn om te reizen en onder alle weersomstandigheden in staat zijn te willen werken.