ICT in Zeeland

58 resultaten

 1. 1. iVenture

  ICT
  breskens

  iVenture biedt ICT-oplossingen die merkbaar werken. Wij vergelijken ons werk soms met het werk van een installateur en de datastroom met het water uit de kraan. Als je water nodig hebt, wil je dat het er is en ook de kraan moet het gewoon doen. Zorgeloos dus. En, hoe die kraan werkt? Dat laat je graag over aan experts. Zo is dat ook met internet en automatisering; het moet gewoon werken, als je het nodig hebt.   iVenture biedt oplossingen waar je zelf geen omkijken naar hebt. Wij zijn sterk in het ontwerpen, implementeren en beheren van de ICT-infrastructuur van bedrijven en instellingen.   Vanzelfsprekend leveren we daarbij alle noodzakelijke hard- en software. We leveren een ICT-infrastructuur die optimaal, 24/7, functioneert en bovendien betrouwbaar en veilig is.

 2. 2. SieTec industrial Automation

  ICT
  Rooseveltlaan 8, 4536 GZ terneuzen

  SieTec Industrial Automation is een Siemens Solutionpartner System Integrator voor industriële installaties waar Siemens PLC/DCS en Scada applicaties in zitten. Kijk op onze website voor een indruk.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Infodatek Systems BV

  ICT
  terneuzen

  Infodatek Systems B.V. is gespecialiseerd in systeem- en netwerkbeheer bij klanten in diverse sectoren. Ook Cyber Security behoort tot één van onze disciplines. Meer info: www.infodatek.com

 4. 5. JorisEversen

  Evidens ICT is een jong en dynamisch bedrijf met ruime ervaring in de software- en internetbranche.

  Bel nu Website Route
 5. 6. ITFY

  ITFY IT Dienstverlening, levert IT diensten van A tot Z. Levering, reparatie, beheer en onderhoud van thuis PC tot Data/Reken centrum. Kijk voor meer info op onze internetpagina.

  Bel nu Website Route
 6. 7. Zebra-ICE

  ICT
  Columbusweg 10, 4462 HB goes

  Van EPZ tot Zeeland Refinery, van flensmonteur tot projectmanager, Zebra ICE detacheert technisch vakpersoneel bij uiteenlopende en interessante bedrijven! Dit doen we met zeer ervaren en professionele consultants die echt weten wat er speelt in de markt. Wij kijken altijd verder dan iemand zijn cv! Wij vinden het belangrijk om de mensen achter het cv te leren kennen en vanuit daar te denken in mogelijkheden en kansen. Zo hebben we al vele kandidaten naar een passende baan begeleid en bedrijven geholpen bij het invullen van hun vacatures. Bent u op zoek naar een (andere) baan of invulling van uw vacature, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden zoals: Detacheren - Payroll - Werving&Selectie - HR ondersteuning. Voor meer informatie zie: www.zebra-ice.com

  Bel nu Website Route
 7. 8. Ibuildings

  ICT
  Gildeweg 39A, 4383 NJ vlissingen

  Ibuildings is een gespecialiseerd en kennisgedreven technologiebedrijf dat bedrijven en organisaties helpt met het succesvol inzetten van moderne webtechnologie.

  Bel nu Website Route
 8. 9. Syntess Software Zierikzee

  ICT
  Gouwepoort 2, 4301 RZ zierikzee

  Syntess Software is een van de grootste en meest aansprekende software/IT-werkgevers in de regio. We werken in een modern kantoorpand met prima faciliteiten in een groene omgeving aan de voet van de Zeelandbrug. Rust en ruimte en geen files zoals in de Randstad. Teamspirit vinden we belangrijk en daarom zorgen we ervoor dat er voor iedereen ruimte is voor eigen initiatieven, naast het samen werken aan oplossingen voor onze klanten.

  Bel nu Website Route
 9. 10. Sobby

  ICT
  zwaluwstraat 7, 4561KL hulst

  In&Verkoop van iPhones, iPadsen Macbooks. Ook voor reparaties aan uw iDevices bent u welkom.

  Bel nu Website Route