Communicatie in Zeeland

15 resultaten

 1. 1. Talen & Vertalen

  Communicatie
  veere

  Professionele en perfecte vertalingen in de taalcombinaties Nederlands, Duits, Engels en Italiaans Correcte en creatieve teksten.

 2. 2. DDW

  Communicatie
  vlissingen

  Website laten maken? Nu voor € 249 inclusief hosting, domeinnaam en SSL certificaat.

  Bel nu Website Route
 3. 3. Trainews

  Communicatie
  yerseke

  Wij werken iedere dag aan kranten en magazines. Uitgaven die er toe doen. Niet alleen in oplagen, maar vooral in bereik. De attentiewaarde van uw boodschap bij uw doelgroep, dat is waaraan wij willen werken. Of het nu een uiting van uw organisatie is in één van onze eigen uitgaven, of een uitgave die wij speciaal voor u maken, wij maken er altijd iets bijzonders van. Welkom bij Trainews. Ontdek de kracht van de brievenbus.

 4. 4. Uitgeverij Den Boer De Ruiter

  Communicatie
  Voltaweg 13, 4382 NG vlissingen

  Uitgeverij Den Boer De Ruiter is een uitgeverij die gespecialiseerd is in het uitgeven van Zeeuwse boeken op het gebied van met name geschiedenis, kunst en fotografie. Bezoek www.zeelandboeken.nl en www.denboerderuiter.nl.

  Bel nu Route
 5. 5. Freelance Journalist Elisa

  Communicatie
  sint maartensdijk

  Uitslagen, verhalen, interviews etc. maar ook voor hulp thuis, zoals bijvoorbeeld een sollicitatiebrief.

  Bel nu Route
 6. 6. Provicom VOF

  Communicatie
  Klarinetweg 37, 4337RB middelburg

  Bel nu Website Route
 7. 7. Hemel Tekst, Web en Redactie

  Communicatie
  ossendrecht

  Brede dienstverlening op terrein van tekst, redactie en webredactie, dus samenstellen van teksten, schrijven van leesbare informatie, samenstellen van informatieve documenten, jaarverslagen etc. en de bewerking van uw teksten voor gebruik op het internet (dit in Nederlands maar ook Engelse taal). Daarnaast: vertaling EN-NL, NL-EN.

  Bel nu Website Route
 8. 8. Zeeland Business B.V.

  Communicatie
  goes

  Zeeland Business boeit, bindt en verbindt ondernemers. We hebben een eigen business magazine Zeeland Business Magazine, een Zeeuws breed ondernemersnetwerk, een startersnetwerk en startersdagen.

 9. 9. Sales en Marketing Profs

  Communicatie
  amsterdam

  Specialist in het bemiddelen en inzetten van sales en marketing professionals.

  Bel nu Website Route
 10. 10. Communicatiedoelstellingen

  Communicatie

  Wat is Communicatie? http://www.communicatiedoelstellingen.nl Communicatie is de daad van overdracht van informatie van de ene plaats naar de andere. Dit is een eenvoudige definitie. Wanneer we goed nadenken over hoe we het onderwerp goed kunnen uitleggen kan het op zich een stuk complexer. Er zijn verschillende soorten communicatie en meer dan ??n kan op elk moment.