ZeelandNet

Gratis WiFiin Zeeland

Uniek: Gratis draadloos internet op meer dan 175 toeristische Zeeuwse locaties!

Voor toeristen en inwoners

Even je mail bekijken, je foto uploaden op Facebook en wat is er te doen in je omgeving? De behoefte aan internet buitenshuis wordt steeds groter. WiFi ZEELAND biedt u de mogelijkheid om gratis gebruik van WiFi te maken op verschillende plaatsen in Zeeland

WiFi Zeeland hotspots Vlissingen

Bezoek regelmatig deze site om te zien of nieuwe locaties zijn toegevoegd.

"Ober, twee rode wijn en iets sneller internet a.u.b."

De snelheid van WiFi ZEELAND is voldoende om (vanaf het terras) informatie te raadplegen over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, toeristische attracties of horecagelegenheden. Gebruikers die méér willen, bijvoorbeeld foto's versturen of filmpjes downloaden, kunnen tegen betaling beschikken over snel internet.

Met WiFi ZEELAND kunt u eenvoudig, gratis, uw e-mail checken, webpagina's bezoeken, twitteren en facebook-en met een snelheid van 1 Mbps. U kunt ook, tegen betaling, gebruik maken van een snellere variant:

Normaal1 Mbit Supersnel4 Mbit

Onbeperkt

Gratis!

2 uur

€ 5,-

24 uur

€ 10,-

1 week

€ 17,50

1 maand

€ 30,-

Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik gebruik maken van WiFi Zeeland?

  WiFi ZEELAND is uitgerold op belangrijke toeristische locaties in diverse gemeenten en zal zich blijven ontwikkelen.

 • Worden er in de nabije toekomst nog meer WiFi locaties uitgerold?

  In overleg met gemeenten en ondernemers worden nog meer hotspots uitgerold.

 • Hoe kan ik inloggen op WiFi Zeeland?

  Bij een hotspot krijgt u automatisch WiFi ZEELAND bij uw WiFi verbindingen te zien. Selecteer dit netwerk. U komt dan terecht op de inlogpagina, waar u kunt kiezen voor de gratis variant of de betaalde variant. Volg de instructies op het scherm om gebruik te maken WiFi ZEELAND.

 • Heb ik een wachtwoord nodig om in te loggen?

  U heeft geen wachtwoord nodig om gebruik te kunnen maken van gratis WiFi Zeeland.

 • Kan ik met de betaalvariant op verschillende locaties gebruik maken van WiFi ZEELAND?

  U kunt bij alle hotspots gebruik maken van WiFi ZEELAND. Als u bijvoorbeeld voor de eerste keer inlogt in Middelburg kunt u met dezelfde voucher gebruik maken van WiFi ZEELAND bij de andere hotspots. Na ��n keer inloggen herkent hij het netwerk, afhankelijk van uw instellingen (onthoud of vergeet netwerk).

 • Wat is de up- en downloadsnelheid van WiFi ZEELAND?

  Voor de gratis variant zijn de snelheden 1 Mbps down en 256 kbps up. Dit is voldoende snel om te checken wat er te doen is in Zeeland en om via Social Media te delen wat u meemaakt. De betaalde variant biedt u 4 Mbps down en 4 Mbps up. Deze snleheid biedt u de mogelijkheid om foto�s en videos te bekijken en te uploaden. Ook biedt het u de mogelijkheid voor zakelijk e-mail (VPN).

 • Waarom moet ik de Algemene Voorwaarden eerst accepteren?

  We willen zeker weten dat er op een correcte wijze gebruik wordt van WiFi ZEELAND. Om misbruik te voorkomen dient u eerst de algemene voorwaarden te accepteren. Heldere afspraken zijn vastgelegd.

 • Hij doet het niet, wat nu?

  Probeert u het later nog eens. Krijgt u herhaaldelijk geen verbinding, dan kunt u dit melden bij de dichtstbijzijnde ondernemer met een 'WiFi ZEELAND' sticker op de gevel.

 • Welke apparaten ondersteunen WiFi ZEELAND?

  Alle smartphones, tablets en laptops waarmee je met WiFi toegang kunt maken tot internet geven toegang tot WiFi Zeeland.

 • Zit er een tijdslimiet op?

  Er zit geen tijdslimiet op gratis WiFi Zeeland.

 • Zit er een limiet op mijn aantal MB's?

  In principe zit er geen limiet op. Wel hebben we een FairUsePolicy toepassing. Deze vindt u in de algemene voorwaarden op www.delta.nl/wifi en www.vvvzeeland.nl.

 • Zijn er sites die geblokkeerd worden door WiFi Zeeland?

  ZeelandNet blokkeert in principe geen sites, tenzij we wettelijke verplicht zijn.

 • Kan ik ook in huis gebruik maken van WiFi Zeeland?

  Als u in de buurt van één van de hotspots woont, kunt u gebruik maken van WiFi Zeeland.

 • Moet ik steeds opnieuw inloggen om gebruik te maken van WiFi Zeeland?

  Na één keer inloggen herkent hij het netwerk, afhankelijk van uw instellingen (onthoud of vergeet netwerk).Bij bepaalde periode van inactiviteit kan het zijn dat de verbinding wordt verbroken.

 • Is WiFi ZEELAND veilig?

  WiFi ZEELAND is een publiek netwerk, dergelijke netwerken zijn altijd minder veilig dan uw eigen (beveiligde) WiFi netwerk. Door u verstuurde en ontvangen gegevens kunnen zichtbaar zijn voor anderen. Voorzichtigheid is op zijn plaats. Maak pas verbinding als u een plek heeft gevonden met goed bereik. Een slecht signaal gaat ten koste van de snelheid. Zorg dat u een goede firewall en virusscanner heeft geinstalleerd en zorg ervoor dat alle geinstalleerde software up to date is.

  Kijk uit met het inloggen op websites zoals social media of bij uw bank. Dergelijke diensten verzorgen altijd de mogelijkheid om veilig in te loggen met SSL of HTTPS. Dit is herkenbaar aan het 'slotje' in de URL. Bij facebook moet u mogelijk een extra stap doen: http://facebookblog.nl/how-to/facebook-beveiliging-https/.

 • Ik heb een laptop maar krijg geen draadloze verbinding!

  Is er een draadloze adapter op uw systeem aanwezig? Ga naar configuratiescherm, systeem, tabblad hardware, apparatenbeheer, netwerkadapters. Staat de draadloze adapter ingeschakeld? Indien nee, schakel die in en probeer opnieuw om te verbinden met ons netwerk.