ZeelandNet

Spamfilter

Geen last meer van ongevraagde (reclame) boodschappen in uw mailbox.

1


p/mnd

Over het algemeen is spam "Het massaal verzenden van veel kopieën van hetzelfde bericht, met als doel het bericht op te dringen aan mensen die vooraf niet aangegeven hebben dergelijke post te willen ontvangen".

Hoe herken ik spam?

Veel voorkomende vormen van spam zijn commerciële advertenties voor dubieuze producten. De inhoud van deze berichten bestaat vaak uit misleidende 'wordt-snel-rijk' teksten. E-mail spam is geadresseerd aan personen en/of bedrijven en bestaat uit de eerder genoemde advertenties.De mildste vorm van spam is het versturen van misleidende berichten.


inbox


Hoe kan ZeelandNet mij helpen?

ZeelandNet spam Filter biedt een betere beveiliging tegen spam en heeft een aantal individuele opties waarmee u de volledige controle krijgt over het ontvangen van (on)gewenste mailberichten in uw mailbox van ZeelandNet. Deze individuele opties zijn:


  • U kunt op de 'whitelist' aangeven dat mails die als spam worden aangemerkt door het spam-filter, voor u persoonlijk niet als spam aangemerkt hoeven te worden
  • Op de 'blacklist' geeft u aan welke mails niet als spam worden aangemerkt voor u persoonlijk wel als spam aangemerkt dienen te worden
  • E-mails met een x aantal punten voor u persoonlijk moet worden aangemerkt als spam. Ieder bericht dat wordt gescand door het spam-filter krijgt op basis van internationale standaards een spam-score ( hoe hoger de score des te meer is het waarschijnlijk dat het bericht ook echt spam is.)
  • Via een taalkeuze kunt u aangeven dat uw e-mail berichten ook op taal gecontroleerd moeten worden. Ontvangt u een e-mail in deze vreemde taal, dan wordt de spamscore van dat bericht met een paar punten verhoogd. Afhankelijk van uw persoonlijke instellingen van Spam Filter kan het bericht dan inderdaad als spam worden aangemerkt.


Gratis vanaf het premium abonnement

Bij Internet Premium, Super en Extreem is het spamfilter gratis inbegrepen bij het abonnement.
U hoeft deze slechts nog te activeren in uw PiP.


Spamfilter

Maandelijks

  • Abonnement € 1,02

Bestel direct

Bestellen gaat via uw PiP De kosten van deze dienst worden maandelijks automatisch geïncasseerd met uw normale incasso.

Bekijk alle extra diensten