ZeelandNet

ZeelandNet Fileservice

  • Veilig grote bestanden versturen tot 2 GB
  • Gratis vanaf Internet Premium
  • Met handige Outlook plugin

1,98


p/mnd

Wat is "Fileservice"?

Met ZeelandNet File Service kunt u heel eenvoudig grote bestanden versturen zonder beperkingen van de traditionele e-maildienst. De beperking van traditionele e-maildiensten is dat er beperkte ruimte is voor bijlagen in e-mails en ook de grootte van de mailbox is beperkt. Daarnaast duurt het verzenden van e-mails met grote bijlagen erg lang.


Met ZeelandNet File Service worden uw bijlagen veilig opgeslagen op een server. Het werkt op dezelfde manier als het bijvoegen van bestanden in een e-mailbericht, alleen worden de bestanden hierbij niet aan het mailtje gekoppeld, maar worden ze opgeslagen op een centrale plek. De ontvanger van het e-mailtje ziet een link waarop geklikt kan worden om het bestand op te halen van deze centrale plek.Fileservice is op 3 manieren te gebruiken


Plugin in Outlook (Express)

Bij het aanklikken van het speciale ZFS-icoontje om bestanden bij te voegen verschijnt een upload scherm, waar eenvoudig veel bestanden kunnen worden geselecteerd. Het is ook mogelijk wachtwoordbeveiliging toe te passen voor optimale beveiliging.ZeelandNet File Service Online

ZeelandNet File Service is ook online te gebruiken vanaf iedere computer waar een internetverbinding aanwezig is. Via http://zfs-secure.zeelandnet.nl kunt u inloggen met uw vertrouwde ZeelandNet e-mailadres en bijbehorend wachtwoord. Handig als u in het buitenland zit en u wilt foto's versturen naar het thuisfront!ZeelandNet File Service Desktop Client

U kunt ZeelandNet File Service ook als desktop cli�nt (los programma) gebruiken op uw computer. Dit programma werkt ongeveer hetzelfde als een ander e-mailprogramma en is via een bureaublad icoontje op te starten.Om ZeelandNet File Service goed te kunnen gebruiken, adviseren wij om de bijbehorende software te downloaden. Nadat u via de Persoonlijke informatie Pagina (PiP) een abonnement hebt genomen op ZeelandNet File Service, kunt u de software voor de Outlook Plugin en de Desktop Client downloaden via: http://zfs-secure.zeelandnet.nl. U kunt op deze website inloggen met uw primaire e-mailadres en bijbehorend wachtwoord van ZeelandNet.

N.B. De software van ZeelandNet File Service is ontwikkeld door SendYourFiles. Houd er rekening mee dat de installatie van de software Engelstalig is en dat u regelmatig de naam SendYourFiles terug ziet komen.


Gratis vanaf het premium abonnement

Bij Internet Premium, Super en Extreem is het spamfilter gratis inbegrepen bij het abonnement.
U hoeft deze slechts nog te activeren in uw PiP.


Outlook Plugin

Upgrade Outlook (Express) en verstuur foto's, video's en andere grote bestanden tot zelfs 2 GB naar ieder e-mail adres. Nadat u op de website bent ingelogd met uw vertrouwde ZeelandNet e-mailadres en wachtwoord, kunt u aan de linkerkant van het scherm de software downloaden.

screenshot fileservice

Tijdens de installatie van deze software op uw computer kunt u zowel de Outlook Plugin als de desktop cli�nt installeren. Zodra de software ge�nstalleerd is kunt u meteen aan de slag met ZeelandNet File Service.

Klik eenvoudig op de ZFS-knop in Outlook (Express), selecteer uw bestanden en u bent gereed voor verzenden. Binnen enkele minuten zal de ontvanger een klein mailbericht ontvangen: De bestanden staan gereed voor de ontvanger en kunnen direct worden gedownload. Zo eenvoudig is het!


En als u geen Outlook (Express) gebruikt, of u wilt versturen vanaf een andere computer: geen probleem! ZeelandNet File Service kan ook worden gebruikt met elke webbrowser.

N.B. De software van ZeelandNet File Service is ontwikkeld door SendYourFiles. Houd er rekening mee dat de installatie van de software Engelstalig is en dat u regelmatig de naam SendYourFiles terug ziet komen.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over ZeelandNet File Service kijk dan op onze helpdesk pagina.

  • ZeelandNet File Service is alleen beschikbaar voor abonnees van ZeelandNet.
  • Op ZeelandNet File Service zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Fileservice basis

Maandelijks

  • Abonnement € 1,98

Bestel direct

Bestellen gaat via uw PiP De kosten van deze dienst worden maandelijks automatisch geïncasseerd met uw normale incasso.